Den Helder

Walk & Talk in School 7

Advertentie:

Den Helder – Op zoek naar werk en lijkt het je leuk om ideeën uit te wisselen? Kom dan op woensdag 12 oktober vanaf 10:30 uur naar Walk & Talk in School 7 voor een kopje koffie en inspiratie. Walk & Talk wordt ook wel gezien als dé koffiepauze voor werkzoekenden. Deze keer is er speciale aandacht voor het cv.

Walk & Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden en mensen die een andere carrière overwegen. Tijdens de bijeenkomst kunnen deelnemers op een laagdrempelige manier, onder het genot van een kopje koffie, andere werkzoekenden ontmoeten, netwerken, tips uitwisselen en ervaringen delen. Zo inspireren en motiveren ze elkaar en verlaat iedereen weer met energie en nieuwe ideeën de bibliotheek.

Aanmelden
Walk & Talk is op iedere tweede woensdag van de maand vanaf 10:30 uur. Toegang is gratis. Aanmelden kan via www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button