Hollands KroonUitgaan

Ernest Beuving brengt eerbetoon aan Leonard Cohen in de Cultuurschuur

Adverentie

Wieringerwerf – Ernest Beuving geeft op zaterdag 14 oktober om 20:00 uur een optreden in de Cultuurschuur. De artiest brengt met een humoristisch en gevoelig concert een ode aan Leonard Cohen. Dit doet hij onder de titel ‘So long Cohen’.

Eind 2016 overleed Leonard Cohen, die met zijn donkere stem en prachtige teksten, generaties in de ban wist te houden. ‘So long Cohen’ is een theaterconcert met de bekendste nummers van deze charismatische Canadese folkzanger, componist en dichter. Daarnaast is ‘So long Cohen’ een ontdekkingsreis naar wie Leonard Cohen nou was.

Ernest Beuving zingt en zoekt Leonard Cohen. Dit doet hij deels op cabareteske wijze. Zo laat hij bijvoorbeeld, via zijn imitaties, tal van karikaturale tafelgastheren aanschuiven om mee te zoeken (van Bob Dylan en Armand tot Maarten van Rossem). Kortom: een avond vol Leonard Cohen-muziek en beleving, met veel humor, ontroering en poëzie. Ernest Beuving doet het niet alleen: hij neemt een groep professionele muzikanten mee.

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.decultuurschuur.nl en wellicht aan de kassa de avond zelf.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button