Hollands Kroon

Tellers gezocht voor de verkiezingen

Adverentie

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon is op zoek naar mensen die mee willen helpen bij het tellen van de stemmen (na de Tweede Kamerverkiezingen) op woensdag 22 en donderdag 23 november. Hierbij is het belangrijk dat iemand in staat is lang fysiek telwerk te doen. Ook dient de teller stressbestendig en accuraat te zijn.

Op woensdag 22 november 2023 wordt geteld op de stembureaus. De tellers tellen met de stembureauleden de stemmen op partijniveau. De tellers worden op deze dag om 20.45 uur verwacht op het betreffende stembureau. Het tellen is naar verwachting rond 00.00 uur klaar. De teller die deze avond meehelpt krijgt een vergoeding van € 60,-.

Op donderdag 23 november 2023 vindt het tellen plaats in sporthal De Veerburg in Anna Paulowna. Dan worden de uitgebrachte stemmen op kandidaatsniveau geteld. De tellers worden uiterlijk om 08.00 uur op deze tellocatie verwacht. Het tellen is klaar wanneer alle stemmen van elk stembureau correct geteld zijn. Wie deze dag helpt tellen krijgt een vergoeding van € 120,-.

Aanmelden
Wie in de gelegenheid is zelfstandig naar het stembureau en/of stemlocatie te komen en graag meehelpt met tellen, kan zich aanmelden via https://mijnstembureau-hollandskroon.nl/. Na aanmelding ontvangen de tellers via e-mail een instructiefilm. Het is belangrijk om deze voorafgaand aan deze dagen te bekijken. Wie meer informatie wenst kan mailen naar verkiezingen@hollandskroon.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button