Texel

Zoektocht naar in 1987 vermiste Piet Beentjes

Adverentie

Den Hoorn (Texel) – De afgelopen dagen heeft een team van Stichting Coldcase Zaken in de duinen bij Paal 9 met een graafmachine gezocht naar de sinds 1987 vermiste Piet Beentjes. Naast deze plek, zou de stichting nog meer locaties op het oog hebben in het speurtocht op Texel naar de verdwenen Noord-Hollandse man.

Toos Beentjes gaf haar broer Piet in 1987 op als vermist nadat hij dagen lang niets van zich had laten horen. Later bleek hij de boot naar Texel te hebben gepakt waar hij ‘s nachts een woning zou zijn binnen gedrongen. Bijna veertig jaar later is het nog steeds niet duidelijk wat er met Piet Beentjes is gebeurd.

Stichting Coldcase Zaken probeert de mysterieuze verdwijning nu op te lossen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button