Sport

Winst voor JuRo Unirek/VZV

JuRo Unirek/VZV heeft in de uitwedstrijd tegen DSVD, een lastige tegenstander, een dik verdiende overwinning behaald. De thuisploeg scoorde het eerste doelpunt, maar Djazzmin Trabelsi antwoorde meteen met de gelijkmaker, waarna Lisa Vlug de volgende achterstand wegpoetste.

DSVD liep hierna uit naar een 5-2 voorsprong, waarop Rolf Schulte met een time-out het tij trachtte te keren. Amber stopte eerst nog wel bekwaam een strafworp, maar VZV begon beter te spelen en Djazzmin Trabelsi scoorde twee fraaie treffers en Jane Kramer joeg de aansluitingstreffer tegen de touwen: 6-5. Hierna miste de thuisploeg een penalty en zette de goed op dreef zijnde Lisa Vlug VZV voor het eerst op een 6-7 voorsprong.

De coach van DSVD pakte nu een time-out en de thuisploeg nam zowaar weer een 8-7 voorsprong, maar niet voor lang. Lotte Prak maakte gelijk en Lisa Vlug en Florance Kos zette VZV weer op een 8-10 voorsprong, waarna Florance Kos VZV zelfs knap op 8-11 zette. DSVD nam vervolgens het initiatief en kwam weer terug tot 10-11, waarna Lotte Prak en weer Lisa Vlug de stand naar 10-13 brachten. Na twintig minuten had de thuisploeg ook die achterstand weer bijna ongedaan gemaakt en scoorde Esma Staal de laatste VZV treffer voor het rustsignaal van de prima fluitende scheidsrechters. Ruststand 12-14.

Flinke marge
VZV kwam na de pauze direct goed uit de startblokken, Kim Jimmink scoorde twee keer fraai uit een razendsnelle break, waarna Lisa Vlug dat kunststukje herhaalde en VZV op een riante 12-17 voorsprong zette. Lotte Prak maakte 14-18 en Kim Jimmink scoorde uit een snelle break de 15-19. Toch gaf de thuisploeg zich nog zeker niet gewonnen en kwam weer terug in de wedstrijd: 18-20. Florance Kos, Lisa Vlug en Kim Jimmink wederom uit een break brachten de marge naar vijf treffers; 18-23. De ploeg uit Deurningen bleef knokken voor een beter resultaat, maar Lotte Prak, Kim Jimmink en Jane Kramer pareerden die dadendrang met fraaie treffers en zo bleef de voorsprong vijf doelpunten.

DSVD scoorde met nog tien minuten op de klok 23-27, waarna VZV met een time-out de dadendrang wat temperde. Jane Kramer en Lisanne Kolken scoorden uit een strafworp en uit een break 24-30 en toen was het wel duidelijk dat het team van Rolf Schulte een gewonnen wedstrijd speelde. Djazzmin Trabelsi en Jane Kramer maakten er nog 25-32 van en Lisa Vlug werd topscorer met zes fraaie treffers, waar DSVD de laatste treffers in dit aantrekkelijk duel voor haar rekening mocht nemen. Eindstand 28-32. Doelpunten: Lisa Vlug 6, Kim Jimmink 5, Jane Kramer 5, Djazzmin Trabelsi 4, Lotte Prak 3, Lisanne Kolken 3, Florance Kos 3,Lotte Prak 2, Esma Staal 1.

Zaterdag 9 november is Handbal Venlo de tegenstander van JuRo Unirek/VZV in sporthal ’t Zijveld. Deze wedstrijd gaat om de 2e en 3e plaats en begint om 19.00 uur.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, hoofdredacteur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via hoofdredactie@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button