TexelZakelijk

Nieuwe operationeel directeur voor De Krim Texel

De Cocksdorp – De directie van De Krim Texel is per 1 november 2020 uitgebreid met een Operationeel Directeur. Deze rol zal worden vervuld door Yvette van Veen.

De keuze voor de directie-uitbreiding is volgens Iwan Groothuis, Algemeen Directeur bij De Krim Texel, een logische. “Wij zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid. Tot 1 november lagen alle operationele en commerciële directietaken op één bord bij Jolanda Kamphuis als Commercieel & Operationeel directeur. Zij zal zich vanaf in de toekomst honderd procent gaan richten op alle commerciële activiteiten en digitale innovaties binnen De Krim Texel.”

Operationeel directeur
Yvette van Veen is sinds 1 januari 2020 werkzaam bij De Krim Texel als manager P&O. Voor haar komst naar Texel heeft ze veel ervaring opgedaan in uiteenlopende managementfuncties. Bij haar laatste werkgever was ze als regiomanager verantwoordelijk voor 65 kinderopvang locaties in Rotterdam. Wat in alle functies de boventoon voerde was de focus op de optimalisatie van de processen, met een menselijke maat en met een gastvrije bril. “Gastbeleving heeft bij De Krim Texel altijd al hoog in het vaandel gestaan, maar we zien dat deze rol nu en in de nabije toekomst steeds belangrijker wordt”, aldus Yvette.

Samen met algemeen directeur Iwan Groothuis, commercieel directeur Jolanda Kamphuis en financieel directeur Bart van Tongeren vormt Yvette de directie van De Krim Texel.

Met vertrouwen
De uitbreiding in de directie maakt dat Iwan Groothuis met nog meer vertrouwen de toekomst in kijkt. “Het gaat goed met De Krim Texel, zelfs in deze bijzondere tijden, dat willen we uiteraard zo houden. Er liggen nog enorme kansen vooral op het gebied van gastbeleving in de breedste zin. De gast wordt steeds kritischer dus daar zullen we ook scherp op moeten blijven. Waar borg je de processen slimmer? Waar en hoe ga je excelleren in het menselijke contact? Hoe behouden wij de voor ons zo belangrijke online marketingpositie? Met de uitbreiding van ons directieteam zetten we de volgende stap om niet alleen beter en slimmer processen te digitaliseren, maar ook om iedereen te inspireren om op een leukere, gastvrije en efficiëntere manier te gaan werken”, verteld Iwan.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button