Den HelderZakelijk

Beursvloer Helderse Uitdaging uitgesteld naar voorjaar 2022

Den Helder – De Beursvloer van de Helderse Uitdaging, die op de agenda stond voor woensdag 10 november, gaat niet door. Het evenement is uitgesteld, zo laat de organisatie weten. Aanleiding zijn de dinsdagavond aangekondigde aangescherpte coronamaatregelen.

“Hierop hebben wij woensdag, in overleg met Scholen aan Zee, besloten de Beursvloer van 10 november te annuleren en te verplaatsen naar het voorjaar van 2022”, aldus manager Cyril Kraak. “We hebben met elkaar de verantwoordelijkheid om de besmettingen niet te laten oplopen/verspreiden en vinden het daarom niet verantwoord de Beursvloer, waarvoor maar liefst 150 mensen zich hadden aangemeld, op een school doorgang te laten vinden. Wij vinden dit allemaal ontzettend spijtig, want iedereen had er enorm veel zin in en stond in de startblokken om er een mooie middag van te maken.”

Voorjaar 2022
De Uitdaging hoopt dat de Beursvloer in het voorjaar alsnog kan worden gehouden. Een nieuwe datum is nog niet bekend. Zijn er op dit moment vragen die niet kunnen wachten tot een volgende Beursvloer? Of heeft een bedrijf nu al aanbod? Maak dit dan kenbaar via de website helderseuitdaging.nl/vraag-en-aanbod/#vraagenaanbodaanmelden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button