Politiek

Ledenvergadering ChristenUnie Hollands Kroon

Advertentie:

Middenmeer – ChristenUnie Hollands Kroon houdt woensdag 10 november een openbare ledenvergadering. Deze vindt vanaf 20:00 uur plaats bij ECW energy Agriport 9. Het eerste deel bestaat uit het officiële gedeelte van de vergadering en na de pauze volgt een presentatie vanuit Energie Combinatie Wieringermeer (ECW energy).

Deze presentatie staat in het teken van duurzame energie, middels winning van warmte uit de aarde (Geothermie). Naast de leden zijn belangstellenden dan ook van harte welkom.

Voor meer informatie of het toegestuurd krijgen van de agenda kunnen belangstellenden een mailtje sturen naar de secretaris: sylviabergsma@hollandskroon.christenunie.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button