Hollands Kroon

Doet & Ontmoet groep in Wieringerwaard zoekt vrijwilligers

Advertentie:

Wieringerwaard – Sinds een aantal jaren is er de Doet & Ontmoet in de Oude School aan de Populierenlaan 23a. Helaas loopt het aantal vrijwilligers terug waardoor de groep misschien moet stoppen met de activiteiten. Hoe jammer zou dat zijn voor Wieringerwaard? Organisator Wonen Plus Welzijn roept mensen op eens langs te komen.

Iedere donderdagmiddag van 13:30 uur tot 16:00 uur is eenieder welkom om bij te komen en de gezellige sfeer te proeven. Het is goed toeven in de gezellige leeskamer. Langskomen voor een kopje koffie, een praatje of om wat leukst te doen. Er is veel mogelijk. Bij deze inloop kunnen de bezoekers op een gezellige en ontspannen manier andere mensen ontmoeten. Er is informatie te krijgen over de zorg, welzijn en wonen. Deelname is gratis alleen voor koffie en thee wordt een een kleine vergoeding gevraagd.

Informatie
Meer weten over Doet & Ontmoet? Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn Servicepunt Anna Paulowna 0223-535826. Bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur – 12:00 uur. Of mail naar annapaulowna@wonenpluswelzijn.nl of de welzijnsconsulent A.deJong@wonenpluswelzijn.nl.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button