112Den Helder

Man van 84 overleden na aanrijding met vrachtwagen

Advertentie:

Den Helder – Op de Timorlaan in Den Helder heeft woensdagmiddag 2 november een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Een 84-jarige man uit Den Helder is hierbij om het leven gekomen.

Hulpdiensten werden rond 14.05 uur gealarmeerd dat een ongeval had plaatsgevonden op de Timorlaan. Bij het verkeersongeval waren een vrachtwagen en een fietser betrokken. De fietser is met zwaar letsel naar het ziekenhuis overgebracht en daar aan zijn verwondingen overleden. De nabestaanden zijn in kennis gesteld. Een familieagent zal hen bijstaan. De chauffeur, een 27-jarige man uit Rijssen, is ten behoeve van het onderzoek verhoord aan het bureau. Er was geen sprake van drugs- of alcoholgebruik.

Onderzoek
Het verkeersongevallenanalyse team van de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Hulp van getuigen kan daarbij helpen. Iedereen die iets heeft gezien of beelden van het ongeluk heeft gemaakt wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900 8844.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button