UitgaanVideo

Genieten van muziek en de markt tijdens Wijkmanifestatie in de Schooten (video)

Advertentie:

Den Helder – De muziek klonk zaterdag weer door de Baljuwstraat, die ook vol stond met marktkramen. De jaarlijkse Wijkmanifestatie van de Schooten werd weer georganiseerd en trok ook deze keer veel bezoekers.

Het afgelopen jaar was er een nieuwe indeling van de festiviteiten, met het podium op de Baljuwstraat. De activiteiten langs de vijver werden wel een beetje gemist, dus heeft de organisatie dat dit jaar iets aangepast. Waar de ouderen vooral kwamen voor de markt, was er voor de kinderen ook een hoop te doen. Zo waren er een aantal activiteiten, attracties en een heleboel snoep.

Een van de marktverkopers: “Het is gezellig, want ik kom heel veel bekende mensen tegen met wie je een praatje gaat maken.” Een andere marktverkoper merkte op dat vooral de oudere populatie op de manifestatie afkwam: “Wat erg leuk is om te zien; doelgroep die je hier ziet zijn veel oudere mensen, er komen veel rollators langs. Ze zijn niet te tellen.” De populariteit van de kraampjes en activiteiten was overduidelijk, zoals een andere marktverkoper bevestigde: “We hebben een goede verkoop, we hadden veel in onze kramen en dat is allemaal al weg, dus wij zijn dik tevreden.”

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Wellicht ook interessant

Back to top button