112Den Helder

Politie en brandweer in touw na brandstichting

Julianadorp – De brandweer is donderdag laat in de middag opgeroepen voor een buitenbrand in de Kruiszwin. Ter plaatse bleek het een Dixi toilet te gaan welke veel rook en vlammen veroorzaakte. Een bij de brand geparkeerde auto heeft hierbij schade opgelopen.

De eigenaar kreeg een bericht dat zijn auto in brand stond, dat viel achteraf mee, maar de auto heeft door de hitte wel smeltschade. De auto werd veilig een stuk naar voren geplaatst. De dixie en een aanwezige droger zijn volledig vernield. De politie, die recent ook al melding kreeg van een buitenbrand in de buurt, doet met meerdere eenheden een zoekactie naar de daders. De wetshandhavers gaan uit van brandstichting.

Het gesmolten toilet (Glocal Media).
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

Back to top button
%d bloggers liken dit: