Uitgaan

Fort Fairytale en Winnubst Wondere Wereld

Sprookjes komen op zondag 8 december opnieuw tot leven in Fort Kijkduin, dat weer sfeervol wordt omgetoverd voor Fort Fairytale en Winnubst Wondere Wereld. De vierde editie alweer van dit veelbesproken festijn. Het wordt wederom een ware beleving. Een mix van oude en nieuwe sprookjes vormt het toneel voor Fort Fairytale. Met weer een aaneenschakeling van nummers gespeeld door het Klein Harmonieorkest met onder andere A Brand New day, Disney Favorites en nog vele andere nummers en wie kent haar niet, het sterkste meisje van de hele wereld, Pipi Langkous. Zouden Elsa en Olaf ook aanwezig zijn?

Het Klein Harmonieorkest zal ook dit jaar weer tijdens het concert muzikaal begeleid worden door Annabel van de Westelaken, Lynn Kramer, Karen Klopstra en Marit Tesselaar. Voor de kleine prinsen en prinsessen is er genoeg ruimte om te dansen en uiteraard zijn de zitzakken ook weer aanwezig. Dit jaar zijn er eveneens twee edities, namelijk een ochtend- en middagprogramma. Het ochtendprogramma begint om 10.00 en duurt tot 13.00, het middagprogramma start om 14.30 uur en duurt tot 17.30 uur.

Naast alle sprookjes en het concert is het ook weer mogelijk om tijdens de sprookjesroute tegen een kleine vergoeding te gaan knutselen of een mini workshop te volgen. Ook zijn er weer een aantal kraampjes aanwezig. Aan de innerlijke mens is ook gedacht, de bar is geopend. De prijs van een toegangskaart bedraagt 8,50 euro, kinderen tot vier jaar hebben gratis toegang. Het is mogelijk een gezinskaart te kopen, voor 28 euro heb je toegang voor twee kinderen tot en met twaalf jaar en twee volwassenen. Kaarten kunnen online gekocht worden via de website van Fort Kijkduin: www.fortkijkduin.nl. of anders zondag 8 december aan de deur.  Een unieke samenwerking tussen Figurantengroep Ouderwetz, Fort Kijkduin, Sikina Evenementen en Organisatie, Straalman Theater en Muziekvereniging Winnubst.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button