Jeugd

K๐ข๐ง๐๐ž๐ซ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐’๐ฃ๐š๐ค๐ข๐ž ๐ž๐ง ๐‰๐จ๐ฉ๐ข๐ž in Cultuurschuur Wieringerwerf

Advertentie:

Wieringerwerf – Sjakie en Jopie zijn donderdag 5 oktober aanwezig in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Tickets voor de kindervoorstelling zijn nog verkrijgbaar, zo meldt Kopgroep Bibliotheken.

De voorstelling ‘Sjakie en Jopie’ van Theater Jaski is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek en zit boordevol grappige en herkenbare verhalen en vrolijke meezingers. Met nieuwe liedjes van JW Roy en Jan Groenteman, winnaar van de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied 2022. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Theater Jaski is het jeugdtheatergezelschap van regisseur/schrijver Kiki Jaski en liedjesschrijver Jan Groenteman. Klik hier voor meer informatie en om tickets te bestellen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button