Hollands Kroon

Jim Groenland lid Matchgroep Hollands Kroonse Uitdaging

Met Jim Groenland uit ’t Veld is een horecaondernemer met een groot netwerk tot de Matchgroep van de Hollands Kroonse Uitdaging toegetreden. De 42-jarige Groenland is zoon van twee rasechte horecamensen, opgegroeid in het bedrijf van zijn ouders in Heerhugowaard.

Als 15-jarige puber begon hij met een vakantiebaantje bij Museum BroekerVeiling. Dit draaide uit op een jarenlange exploitatie van de horeca aldaar en van partycentrum De Vriendschap in ’t Veld. Na 18 jaar wilde hij graag buiten deze gesettelde bedrijven iets realiseren. In juli 2015 is hij gestart met JG Horeca voor (bedrijfs-)catering, interim management en als partyplanner en organisator.

Hij is getrouwd met Wendy en samen hebben zij drie dochters. In zijn spaarzame vrije tijd is hij enthousiast ondersteuner van VZV-Handbal. Toen hij gevraagd werd voor toetreding was Jim direct enthousiast en na het bezoek aan de Beursvloer in de Cultuurschuur was hij om. De Hollands Kroonse Uitdaging is blij deze uitbreiding. Ook omdat Jim uit de voormalige gemeente Niedorp komt. Dit gebied was nog wat ondervertegenwoordigd in de HKU. Daar is nu verandering in gekomen.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button