Hollands Kroon

Denk mee over de plaats van de bomen

Hollands Kroon – Bomen zijn belangrijk. Voor het landschap, het klimaat, de natuur en ontspanning. Daarom gaat gemeente Hollands Kroon aan de slag met een bomen- en ervenplan. Een plan waarin wordt aangeven welke bomen de gemeente wil behouden en waar de komende jaren meer bomen geplant worden in het buitengebied.

De gemeente Hollands Kroon roept inwoners en agrariërs op om mee te denken. Meedenkers worden verzocht de mini-enquête in te vullen via denkmee.hollandskroon.nl. Agrariërs met grote landerijen wordt gevraagd na te denken over meer bomen op eigen terrein.

In februari vinden gesprekken over het bomen- en ervenplan plaatst via digitale bijeenkomsten. Lees verder op de website van Hollands Kroon.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button