Den Helder

Informatiekrant Zorg en Ondersteuning

Den Helder – De informatiekrant Zorg en Ondersteuning is uit. Deze krant is boordevol nuttige informatie van de gemeente Den Helder, zo laat de gemeente zelf weten.

Wat kan een sociaal wijkteam doen voor de inwoners? Of wat als iemand zorg en ondersteuning nodig heeft? Het gaat over tegemoetkomingen. Ook over hulp bij geldzorgen. Over het Jongerenpunt, waar naar jongeren geluisterd wordt en over nog veel meer.

De krant is huis aan huis bezorgd. Bij een nee sticker op de brievenbus (tegen folders) wordt de krant niet bezorgd. Toch de krant lezen? Dat kan digitaal via de facebookpagina Gemeente Den Helder of haal een exemplaar op in het stadhuis aan de Kerkgracht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button