Den Helder

Eerste Rotary kalender voor burgemeester De Boer

Den Helder – De eerste Rotary kalender (“Den Helder, een dijk van een stad”) is donderdag 2 december, symbolisch, overhandigd aan burgemeester Jan de Boer. Ieder jaar geeft de Rotary Club Den Helder een kalender uit met Den Helder in de hoofdrol. De foto’s zijn van fotografe Ida Woort, die de foto’s geheel belangeloos ter beschikking heeft gesteld.

De netto opbrengst van de verkoop van de kalenders gaat naar Helderse Goede Doelen, dit jaar zijn dat het Vogelasiel en het Blijf van mijn lijf Huis. Omdat veel bedrijven uit Den Helder hun medewerking hebben gegeven aan het tot stand komen van de kalender zijn de kosten laag gebleven.

De kalender is voor € 9,95 te koop bij de Bruna winkels in de Keizerstraat, De Schooten en Julianadorp, Primera Marsdiepstraat en Julianadorp, Bloesem aan de Middenweg, de VVV, AH Schooten Plaza, Wilms meubelstoffeerderij, Combi Den Helder, Citymarketing Experience Store, Drogisterij Buurman en Egner Thuis op kantoor.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button