112

Explosie bij Helderse woning: getuigen gezocht

Advertentie:

Den Helder – Bij een woning in de Helderse Schagenstraat is in de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 oktober een explosief, vermoedelijk zwaar vuurwerk, door de brievenbus gegooid. Niemand raakte hierbij gewond. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen en camerabeelden.

Omstreeks 04.00 uur kreeg de politie de melding binnen. Ten tijde van de ontploffing waren de bewoners aanwezig. Uit het eerste onderzoek blijkt dat vermoedelijk zwaar vuurwerk door de brievenbus van de woning is gegooid. Hierdoor ontstond rookontwikkeling. De explosie heeft voor behoorlijke schade aan de voorzijde van de woning gezorgd.

Getuigen en camerabeelden gezocht
De politie doet onderzoek naar de explosie en zoekt getuigen en camerabeelden. Heeft u iets gezien van de explosie omstreeks 04.00 uur of heeft u iets verdachts gezien in en rond de Schagenstraat? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Laat het de politie direct weten door de Opsporingstiplijn te bellen via 0800-6070. Liever anoniem tippen? Dat kan door 0800-7000 te bellen. Of vul het speciale tipformulier in. Camerabeelden kunnen via het tipformulier geüpload worden. Graag onder vermelding van zaaknummer: 2023232816

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. Bijzonder is dat met regelmaat ‘s avonds hier in het centrum vuurwerk wordt afgestoken

Wellicht ook interessant

Back to top button