Sport

HCSC al maand ongeslagen

Advertentie:

Den Helder – Het gaat de laatste vier duels heel goed met HCSC. Het team van trainer Michel Kakisina klimt door de 0-2 winst tegen ADO ’20 in de derde klasse, naar de vijfde plek van de ranglijst.

Top drie
Als het team van Kakisina na de winterstop zo blijft spelen moet het mogelijk zijn om bij de top drie te komen. De moeizame weken aan het begin van de herfst zijn niet vergeten, maar nu wordt er wel goed gepresteerd, en weten de spelers elkaar te vinden. Er kwamen in de eerste helft al snel kansen. Daar werd echter te slordig mee om gesprongen.

Robert
Wel kon Adri Robert de score openen. In de tweede helft bleef HCSC de sterkte en opnieuw kwamen er volop kansen. Pas vlak voor tijd kon Clifton Gorissen het duel definitief beslissen. Remco Vet vorige week nog goed voor twee treffers had nu aan de andere kant van het veld een belangrijke rol. Hij wist de bal nog van de doellijn te knallen. HCSC ging met een goed gevoel naar huis.

Zaterdag 9 december is voor het team van Kakisina de laatste wedstrijd van 2024. Dan komt VV IJmuiden op bezoek.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button