Hollands Kroon

Eerste match 2022 Hollands Kroonse Uitdaging een feit

Hippolytushoef – De Hollands Kroonse Uitdaging maakte afgelopen maandag de eerste match van het nieuwe jaar. Dertien stapelbare tafels verwisselden van eigenaar. Aanbieder was Stichting Dorpshuis Hippo uit Hippolytushoef. De ontvangende partij was Scouting Corvus Corone uit Den Oever.

De lichte stapelbare tafels zijn handiger dan de zware niet-stapelbare exemplaren die de scouting nu gebruikt. Door deze match heeft de scoutingvereniging nu acht laboratoriumtafels over. Die staan nu op de website.

Deze match werd gemaakt door de oplettendheid van Patric van Staveren van Corvus Corone. Hij houdt de berichten van de Hollands Kroonse Uitdaging scherp in de gaten en reageert dan snel als er iets interessants voorbij komt. Zo heeft Patric zijn vereniging al meerdere malen kunnen helpen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button