Den Helder

Spreekuren Duurzaam Wonen gaan weer van start

Advertentie:

Den Helder – Met de huidige energieprijzen is het extra aantrekkelijk de koopwoning energiezuiniger te maken, maar hoe pak je dit het beste aan? Welke subsidies of regelingen zijn er eigenlijk? Ook dit jaar zijn dergelijke vragen voor te leggen aan een adviseur tijdens de spreekuren Duurzaam Wonen. Het eerstvolgende is op maandag 16 januari. Maak snel een afspraak, want het aantal plaatsen is beperkt.

Inschrijven kan via www.duurzaambouwloket.nl/spreekuur-denhelder. Afspraken zijn mogelijk tussen 19.00 uur en 21.30 uur en duren maximaal een half uur. Het spreekuur vindt plaats in het stadhuis aan de Kerkgracht. Voor inwoners van de gemeente is het gratis.

De deskundige die de vragen beantwoordt, is een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket. Hij/Zij weet alles over de mogelijkheden voor energiebesparing in woningen, maar ook over gunstige financiële regelingen waar huiseigenaren van kunnen profiteren.

Meer informatie
Interesse, maar komt maandag 16 januari niet uit of zit het spreekuur vol? Gedurende het jaar worden er meerdere spreekuren georganiseerd. Contact opnemen met de adviseurs van het Duurzaam Bouwloket kan ook via www.duurzaambouwloket.nl/contact of bel naar 0223 208 000.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button