Uitgaan

TOP 2000 concert in Het Wapen van Holland

Anna Paulowna – De Top 2000, wie kent het niet? Met Bohemian Rhapsody, Roller Coaster of Piano man. Op zondagmiddag 8 januari geeft Breez’ Harmony, onder leiding van Bart Koning, haar Top2000 concert in Het wapen van Holland in Anna Paulowna.

Alle leden hebben hun favoriete nummers opgegeven, wat heeft geresulteerd in een fantastische lijst. Speciaal voor deze zondagmiddag is er een gelegenheidscombo samengesteld waarmee het orkest zal spelen. Het combo bestaat uit Ivan schilder op toetsen, Daan Roemer sologitaar en Paul Rood basgitaar.

Lokale talenten
Ook brengen verschillende lokale zangtalenten hun favoriete nummers ten gehore, samen met het orkest en het combo. Op het podium staan Jana van Vilsteren, Samantha Smit, Bernadette Alkemade, Daniël van Schooneveld, Co Feldman, Elles Wijnker en Bor Wijnker. De laatste zal de presentatie voor zijn rekening nemen.

“Het belooft een geweldig concert te worden met een mix van alle favorieten uit de Top2000”, zo laat de organisatie weten. De aanvang is 15:00 uur en de zaal opent om 14:30 uur, waarbij er alvast een drankje aan de bar gedaan kan worden onder het genot van het spelende opstaporkest Breezy.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of zijn te bestellen via breezharmony2013@gmail.com

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button