Sport

Bert Kwant uitgeroepen tot TVJ’er van het jaar

Advertentie:

Julianadorp – Bij de druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst van de tennisvereniging Julianadorp is Bert Kwant uitgeroepen tot TVJ’er van het jaar. Voorzitter Pieter Lutterman prees Kwant voor zijn goede inzet, inmiddels al meer dan veertig jaar. Jaap Nieuwland, John Riebot en Ingrid Draper gingen Kwant voor als TVJ’er van het jaar.

Kwant heeft meerdere functies bekleed, maar tegenwoordig behoort hij tot de drijvende krachten achter de racketochtenden voor de 55+ leden op vrijdagochtend. Naast het werk voor TVJ is hij lid van het bestuur van de Sportfederatie en hij heeft jarenlang in de organisatie gezeten van de “Halve van Den Helder”.

Lutterman keek in zijn nieuwsrede terug op een mooi jaar voor TVJ, dat haar ledenaantal zag stabiliseren op circa 300. Hij verwees daarbij onder meer naar de verlichting van de banen 5 en 6, die in het najaar van 2019 is gerealiseerd. Hiermee is het proces van de verlichting, dat dertig jaar heeft geduurd, afgerond. Nu zijn alle banen verlicht.

Rookvrij
Lutterman keek ook alvast vooruit, het streven is om van TVJ een rookvrije vereniging te maken tijdens jeugdactiviteiten. Bij anderen activiteiten willen ze dat er alleen nog gerookt mag worden op het boventerras. TVJ bestaat op 23 november 2020 precies vijftig jaar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button