Hollands Kroon

Burgemeester Rian van Dam op pad met raadsleden

Hollands Kroon – Burgemeester Rian van Dam van Hollands Kroon gaat vanaf donderdag 6 februari regelmatig op pad met een gemeenteraadslid. Tijdens deze bijeenkomst worden plekken in Hollands Kroon bezocht die het raadslid motiveert of inspireert voor zijn of haar werk. Raadslid Enno Bijlstra bijt het spits af. Hij neemt de burgemeester mee langs verschillende plekken in de omgeving van Niedorp.

Enno Bijlstra: “Door belangstelling en gesprekken, komt er meer begrip voor elkaar”. Burgemeester Rian van Dam: “Op deze manier leer ik de raadsleden én de specifieke gebieden in Hollands Kroon nog beter kennen. Het mes snijdt dus aan twee kanten.”

Na afloop plaatst burgemeester Rian van Dam een samenvatting van de dag op haar Facebookpagina. De raadsleden schrijven een column over hoe zij de dag hebben beleefd op de Facebookpagina van de gemeenteraad.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button