Den Helder

Workshop gastvrijheid voor vrijwilligers

Advertentie:

Den Helder – Vrijwilligers in de gemeente Den Helder kunnen op maandag 2 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur deelnemen aan de workshop Gastvrijheid.

In een middag vol beleving, inzichten, reflectie en tips doet de vrijwilliger inspiratie, inzichten en positieve energie op. De workshop prikkelt de motivatie en zet de vrijwilliger aan het denken. Want wat is gastvrijheid en wat levert gastvrijheid op? Hoe gastvrij is de vrijwilliger eigenlijk? Ook krijgt de deelnemer inzichten mee over hoe om te kunnen gaan met spanningsvelden van gastvrijheid voor die momenten wanneer het een uitdaging is om gastvrij te zijn. De workshop is interactief, inspirerend, afwisselend, leuk, praktisch en er heerst een veilige en ontspannen sfeer. De workshop werkt vanuit een waarderende invalshoek met (inter)actieve werkvormen.

De eigen bijdrage bedraagt € 7,50 per persoon. Aanmelden kan tot en met 20 februari bij Linda Laagland Winder, telefoon 088 0075 200, e-mail l.laagland@meewering.nl. Deze workshop is uitsluitend bedoeld voor vrijwilligers werkzaam in de gemeente Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button