Hollands KroonUitgaan

Zangduo Bodhi en Titus treden op in Wieringerwaard

Wieringerwaard – Het zangduo Bodhi en Titus treedt op 16 februari 2020 op in het Witte Kerkje in Wieringerwaard met hun programma “On Celtic Roads”. Het duo is voortgekomen uit een samenwerking van Bodhi met de Ierse band “The O-Branons”, waarin Titus ruim vijftien jaar heeft gespeeld. Het Keltisch repertoire van Bodhi sloot hier op aan.

Door de samenzang met Titus kwam de zang nog sterker tot zijn recht. Bodhi speelt gitaar, Ierse bouzouki, banjo, mandoline, bodhrán en zingt met een onvervalste Ierse uitspraak. Het concert begint om 15.00 uur aan de Noord Zijperweg 29. De toegang bedraagt €10,00, plaatsen reserveren kan via tel. 0224221884.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button