Den HelderVideo

Video: Kom Binnen Bij Bedrijf Dagen bij gemeente Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Negen dagen lang openen vele bedrijven in Noord-Holland Noord hun deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijf Dagen. Een initiatief om bewoners kennis te laten maken met de bedrijven. Zo kunnen de bedrijven laten zien wat ze doen en nieuwe mensen werven voor hun openstaande vacatures. Ook gemeente Den Helder deed de deuren open voor de bezoekers.

Gemeente Den Helder opende zaterdag de deuren en de bezoekers konden rondlopen achter de schermen. “Het is een mooie kans om te laten zien wat voor prachtig pand we hebben en om te vertellen en te laten zien wat we doen”, aldus communicatie medewerker Kay Korevaar. In gebouw 66 is een route uitgestippeld langs de teams van de gemeente, zoals de financiën en wijkbeheer. “Bij elk kraampje is een stukje informatie en kunnen mensen al hun vragen stellen”. Daarnaast waren er ook interactieve quizzen bij de afdelingen om te testen wat je weet over de gemeente.

De rede voor Kom Binnen Bij Bedrijf Dagen is dat bedrijven nieuwe mensen kunnen werven en bezoekers kunnen kijken of zij een nieuwe uitdaging kunnen vinden. “We hebben fantastische collega’s, een prachtige plek om te werken, goede bereikbaarheid en doorgroeimogelijkheden”, aldus Korevaar.

 

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Wellicht ook interessant

Back to top button