Landgoed Hoenderdaell is het Leukste uitje van Noord-Holland 2021

Anna Paulowna – Landgoed Hoenderdaell is opnieuw gekozen tot het “Leukste uitje van Noord-Holland”. Dat blijkt uit de jaarlijkse ANWB-verkiezing.

Vertegenwoordigers van het uitje ontvingen donderdag tijdens een online bijeenkomst de gouden award. De zilveren award ging naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen en de bronzen award naar Speelpark Oud Valkeveen in Naarden. Juist in deze bijzondere tijd, is het winnen van een prijs voor de genomineerde uitjes een extra opsteker.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 80.000 stemmen uitgebracht. Landgoed Hoenderdaell scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, klantvriendelijkheid, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2021. Een greep uit de reacties over de winnaar: “Bijzonder mooi park. Ruim opgezet in bosrijke omgeving. Dieren verblijven in ruime, zo natuurlijk mogelijke omgeving.”

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de elfde keer. Kijk voor alle winnaars op www.anwb.nl/leuksteuitje.

Mobiele versie afsluiten