Cultuur/NatuurUitgaan

Online kunstlezing over Grayson Perry

Den Helder – Krzysztof Dobrowolski-Onclin van Bureau Boeiend geeft donderdagavond 18 februari een online kunstlezing over Grayson Perry. Exclusief voor KopGroep Bibliotheken.

Perry is een van de meest geliefde Engelse kunstenaars van dit moment. Van huis uit keramist ontwerpt hij tevens enorme, verhalende wandtapijten en maakt documentaires. Bovendien ligt sinds kort de vertaling van zijn boek “The Descent of Man” in de Nederlandse boekhandel onder de titel “Mannen”.

Perry is veelzijdig en aimabel. Zijn werk is geliefd bij velen, uit uiteenlopende gelederen van de Britse maatschappij. De tv-serie “All in the Best Possible Taste” die hij voor de BBC maakte, gaat over goede smaak en wat dat dan precies is. Met respect voor eenieder en met Britse humor verwerkte hij de kwestie van smaak in een zestal tapijten met een zeer gelaagde betekenis.

Hoe werkt het?
Deelnemers volgen de lezing thuis via het makkelijk te hanteren programma Zoom. Ze zien alle afbeeldingen en horen de spreker praten. Bovendien bestaat de mogelijkheid om hem vragen te stellen. Kaarten zijn voor vijf euro te koop via website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button