Hollands Kroon

Beursvloer 2023 Hollands Kroonse Uitdaging voor inspirerende match

Advertentie:

Wieringerwerf – De Hollands Kroonse Uitdaging organiseert ook dit jaar een maatschappelijke beursvloer onder de naam Beursvloer Hollands Kroon. Het evenement voor maatschappelijke initiatieven valt op 22 maart 2023 en ook dit jaar is de locatie RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. Met inloop en bekendMoodboard Beursvloer 2023 Kelly suemaking van de resultaten is dit gepland van 19:00 tot 21:00 uur.

Een mooi voorbeeld is de match van paardensportvereniging De Wironruiters met Tutto Woonstijl interieuradvies. Kelly Sue van Tutto Woonstijl heeft voor de kantine van de Wironruiters een prachtig moodboard opgemaakt in de stijl en van de kleuren van de Wironruiters. Inmiddels hebben Wironruiters en Tutto een en ander geschilderd in de kantine en begint het al een beetje te lijken op de suggesties die Kelly Sue gedaan heeft.

Vindt meer informatie op de site van Beursvloer Hollands Kroon.

Bedrijven of organisaties met aanbod of maatschappelijke organisaties met hulpvragen kunnen deze aanmelden bij Edwin Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging. Dat kan per mail via info@hollandskroonseuitdaging.nl of telefonisch via 06 51 557 633.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button