Hollands Kroon

“Vrijdag Vraagdag” Hollands Kroonse Uitdaging in Van Ewijcksluis

Advertentie:

Van Ewijcksluis – De Hollands Kroonse Uitdaging organiseert 17 februari samen met team kernbeheer Hollands Kroon de “Vrijdag Vraagdag” voor iedereen die meer wil weten over de Beursvloer van 22 maart 2023. Beide bijeenkomsten en De Hollands Kroonse Uitdaging hebben als hoofddoel om het lokale bedrijfsleven te koppelen aan maatschappelijke organisaties, en zo alle inwoners en ondernemers van Hollands Kroon verder vooruit te helpen.

Naast verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties zijn ook particulieren en bedrijven, met ideeën die Hollands Kroon mooier maken, van harte welkom. Bedrijven die de Hollands Kroonse Uitdaging willen ondersteunen ook. De Hollands Kroonse Uitdaging is niet alleen voor matchmaking en projecten, maar ook voor haar eigen bestaan, afhankelijk van de steun van het bedrijfsleven.

Aanvang is om 17.00 tot 20.00 uur bij de Paardensportvereniging Oude Veer, Binnenhaven 5, Van Ewijcksluis. Daar kunnen geïnteresseerden vragen stellen aan bestuursleden, matchgroepen en de manager.

Lees hier meer over Vrijdag Vraagdag.

 

 

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button