Cultuur/Natuur

Kunsthal 45 heeft gevonden en zoekt door

Advertentie:

Den Helder – De zoektocht naar een nieuwe penningmeester voor Kunsthal 45 was nog maar net begonnen of Victor Roggeveen heeft de rol al vervuld. Inmiddels hebben secretaris Marja en Victor al goede gesprekken gevoerd over de overdracht en is hij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als penningmeester.

Marja is verlost van een groot deel van de financiële taken die ze de afgelopen tien jaar, met lichte tegenzin maar volle inzet, voor haar rekening nam. Nu heeft zij meer ruimte voor haar werk als secretaris en algehele duvelstoejager, want een bestuursfunctie is bij de organisatie een doe-klus.

Omdat er altijd ruimte is voor vrijwilligers ging ook Rita de Groot de uitdaging aan en meldde zich als suppoost en gastvrouw. Naast gastheren en -vrouwen zoekt Kunsthal 45 ook nog iemand die zich als een spin in het vriendennetwerk zou voelen. Ook iemand die PR tot zijn kwaliteiten rekent, klust, schoonmaakt of helpt bij het op- en afbouwen van exposities is gewenst. Sommigen willen graag helpen maar hebben geen tijd. Voor hen is het worden van een zogeheten Vriend wellicht het overwegen waard.

Kunstenaarsgesprek Rob Schreefel
Verder komt Rob Schreefel vertellen over zijn beeldhouwwerk en zijn zoektocht naar de juiste steen. Een aantal van zijn werken en een korte documentaire over die zoektocht naar zwerfstenen in Duitsland zijn te zien in de tentoonstellingsruimte. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 17 februari om 15.00 uur.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button