Jeugd

CoderDojo voor de jeugd

Adverentie

Den Helder – Bij CoderDojo leren kinderen tussen 7 en 17 jaar programmeren met verschillende tools. CoderDojo wordt begeleid door enthousiaste vrijwilligers op zaterdag 14 maart van 10:30 tot 12:30 uur in School 7 (Den Helder) en zaterdag 7 maart van 10:30 tot 12:30 uur in de Spoorbuurtschool, Anna Paulowna.

De deelnemers leren websites bouwen, apps ontwikkelen in Android, programma’s maken, games maken en meer. Ook kunnen de aanwezigen aan de slag met de BBC Micro:bit, heerlijk rond racen met Dash, een productie parcours ontwikkelen met de Fable robot, VR en AR-ervaringen maken en delen, of met onze Ozobot’s een zelf ontworpen parcours volgen.

Meedoen met CoderDojo is gratis. Wel vooraf aanmelden via deze link in verband met het aantal beschikbare plaatsen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button