Uitgaan

Een magisch Kids Weekend bij Kinepolis

Advertentie:

Den Helder – Onward draait vanaf 4 maart in de Nederlandse bioscopen. Kinepolis Den Helder organiseert komend weekend op 7 en 8 maart daarom een nieuw Kids Weekend dat volledig in het teken staat van deze magische film. Kinderen kunnen toverstaffen maken, knutselen, kleuren en natuurlijk genieten van deze avontuurlijke film.

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers, die een bijzondere en avontuurlijke zoektocht beginnen om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is. Deze nieuwe animatiefilm van Pixar Animation Studios is geregisseerd door Dan Scanlon en geproduceerd door Kori Rae – het team achter Monsters University.

Het event start een uur voor aanvang film, kijk hier voor de verschillende filmtijden tussen 10:00 en 17:00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button