Den Helder

Nog geen duidelijkheid over mogelijke besmetting Corona

Advertentie:

Den Helder – Het is nog onduidelijk of de ouders van twee leerlingen op Scholen aan Zee in Den Helder al dan niet besmet zijn met het Coronavirus. De uitslag van de test laat langer op zich wachten. Die uitslag zou eigenlijk woensdag bekend worden, maar door drukte bij de testlabs duurt dit langer. Het is zelfs de vraag of er donderdag duidelijkheid komt.

Dinsdag werd gemeld dat de ouders, die recent terug zijn gekomen van een vakantie in Noord-Italië, griepverschijnselen vertoonden. Uit voorzorg ging het gezin in quarantaine en bleven de twee leerlingen thuis. Die situatie blijft nu dus nog even onveranderd. Inmiddels is duidelijk dat het gezin niet in Den Helder woont, maar in Hollands Kroon. Dat heeft Scholen aan Zee bevestigd.

Landelijk stijgt het aantal besmettingen nog elke dag. Het RIVM liet woensdag weten dat de teller inmiddels op 38 staat.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button