Sport

Unicum in Bowlingland

Julianadorp – De Nederlandse Bowling federatie heeft bekend gemaakt wie Nederland mag gaan vertegenwoordigen tijdens het EK Dames, dat van 5 tot en met 13 juni gehouden wordt in Aalborg , Denemarken. Van de tien dames die het afgelopen jaar zijn begonnen aan de “road to Aalborg “ waren er drie geselecteerd vanuit Bowlingverenging Julianadorp. Samantha Greiner 27 jaar, Denise Blankenzee 19 jaar en de 17 jarige Beaudine Kriele maakte alle drie kans om zich in de kijker te spelen zodat ze geselecteerd zouden worden .

In Leiden werd afgelopen zaterdag bekend gemaakt dat alle drie de dames van Bowlingvereniging Julianadorp zich mogen gaan opmaken voor het EK. Dat er meerder bowlers uit een bowlinghuis geselecteerd worden gebeurt wel vaker, maar dat er drie uit 1 vereniging komen is uniek te noemen.

Samantha, Denise en Beaudine zullen de aankomende maanden veel in bowling  Julianadorp te vinden zijn, waar ze samen met bowlingeigenaar en trainer Ronald Stam verder zullen gaan met de voorbereiden voor dit EK.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button