Schagen

Online informatieavond over nieuwe Stolperbasculebrug

Schagen – De Stolperbasculebrug in de provinciale weg N248 in Stolpen, gemeente Schagen wordt in de toekomst vervangen door een nieuwe ophaalbrug. Op 10 maart 2021 is er een online informatieavond over het ontwerp van de nieuwe brug en het online platform waarop reacties kunnen worden achtergelaten.

Het ingenieursbureau Witteveen + Bos startte vorig jaar met het uitwerken van het ontwerp en de verkeerssituatie. Reacties en suggesties uit eerdere informatiesessies met de buurt en belangengroepen zijn hierin zoveel mogelijk verwerkt.

De provincie betrekt de omgeving graag bij de plannen en wil vragen en reacties goed inventariseren. Omdat een fysieke bijeenkomst vanwege de coronamaatregelen voorlopig niet mogelijk is, is naar online manieren gezocht. Witteveen + Bos heeft daarom een online platform ontwikkeld met de plannen, waarop reacties kunnen worden achtergelaten. Doorlopend worden nieuwe vragen beantwoord en wordt het online platform bijgewerkt. Het platform is beschikbaar voor vragen en reacties tot 31 maart 2021.

Informatieavond
Tijdens de online informatieavond lichten we de plannen toe en leggen wij uit hoe het platform werkt

  • Wanneer: Woensdag 10 maart 2021
  • Tijd: 19.30 tot 21.00 uur
  • Link: https://stolperbrug.inbeeld.app/ en klik op ‘Informatieavond’; de pagina is nu nog niet beschikbaar

Iedereen kan meedoen via de browser of de Teamsvergadering. Wie verhinderd is kan op zijn gemak op een later moment de plannen bekijken en een reactie plaatsen.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Laura richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via laura@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button