Hollands Kroon

Oudste inwoner van Hollands Kroon 108 jaar oud

Hollands Kroon – Mevrouw Van der Es uit Hippolytushoef vierde donderdag 4 maart haar verjaardag en mag zich de oudste inwoonster van de gemeente Hollandse Kroon noemen. De dame heeft nu de leeftijd van 108 bereikt.

Wethouder Mary van Gent: “Ik heb namens de gemeente bloemen gebracht. Dit is de achtste keer dat ik op haar verjaardag gezellig een kopje thee met haar drink en een gebakje eet. Het is inmiddels een traditie geworden om onze oudste inwoner in het zonnetje te zetten.”

“Mevrouw Van der Es-Sieuwers is in januari en in februari gevaccineerd. Ondanks haar hoge leeftijd heeft ze hier geen klachten van ondervonden”, weet Van Gent. “Het is ieder jaar weer een mooi moment, maar dit jaar ook heel bijzonder dat ik, ondanks corona, toch even een bezoekje mocht brengen.”

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Laura richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via laura@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button