Hollands Kroon

Oudste inwoner van Hollands Kroon 108 jaar oud

Hollands Kroon – Mevrouw Van der Es uit Hippolytushoef vierde donderdag 4 maart haar verjaardag en mag zich de oudste inwoonster van de gemeente Hollandse Kroon noemen. De dame heeft nu de leeftijd van 108 bereikt.

Wethouder Mary van Gent: “Ik heb namens de gemeente bloemen gebracht. Dit is de achtste keer dat ik op haar verjaardag gezellig een kopje thee met haar drink en een gebakje eet. Het is inmiddels een traditie geworden om onze oudste inwoner in het zonnetje te zetten.”

“Mevrouw Van der Es-Sieuwers is in januari en in februari gevaccineerd. Ondanks haar hoge leeftijd heeft ze hier geen klachten van ondervonden”, weet Van Gent. “Het is ieder jaar weer een mooi moment, maar dit jaar ook heel bijzonder dat ik, ondanks corona, toch even een bezoekje mocht brengen.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button