Overige

Elke week een uurtje wandelen met Team Sportservice

Adverentie

Anna Paulowna – Het verlaagt de kans op een beroerte, botbreuken en hartaandoeningen en is bovendien goed voor geheugen en humeur. Het zijn slechts een paar voordelen van wandelen. Reden genoeg om aan te sluiten bij de nieuwe wandelgroep in Anna Paulowna. De wandelaars gaan elke woensdag om 9:30 uur van start vanaf grand-café Polderei. Meelopen is gratis.

Team Sportservice neemt het initiatief voor de wekelijkse activiteit. Berend Opdam van Team Sportservice: “Het is een leuke manier om aan de gezondheid te werken én nieuwe mensen te leren kennen. We lopen een uur en het tempo passen we aan de groep aan.” Bewegen is gezond, dat is algemeen bekend. Maar wat wellicht niet iedereen weet is dat het ook kan bijdragen aan positieve effecten op het gebied van maatschappelijke problemen. Mensen blijven gezonder door te bewegen, blijven langer zelfstandig en een gelegenheid andere mensen te ontmoeten.

Aanmelden hoeft niet
Aanmelden voor deze groep is niet nodig. Kom naar De Polderei aan de Molenvaart 253 in Anna Paulowna. Vragen of meer informatie? Neem contact op met Berend Opdam van Team Sportservice via bopdam@teamsportservice.nl of 0224–214774.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button