Hollands Kroon

Swim to Fight Cancer Hollands Kroon naar 2021

Hollands Kroon – Ook het evenement Siwm to Fight Cancer Hollands Kroon gaat dit jaar niet door. De organisatie heeft besloten het geheel een jaar te verplaatsen, naar 2021.

De organisatie spreekt van een moeilijke, maar verstandige beslissing. Projectleider Jordy Vlaming: “We hadden er de laatste weken al een klein beetje rekening mee gehouden, maar het was moeilijk om de definitieve beslissing te nemen. Helaas, maar gezondheid van zowel de deelnemers, de organisatie en het publiek is vele malen belangrijker.”

Zodra een nieuwe datum bekend is, ontvangen de sponsors en deelnemers van 2018 en degene die zich al opgegeven hadden voor 2020 een email met informatie over Swim 2021.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button