Texel

Druk paasweekend op Texel

Advertentie:

Texel – Het eiland Texel beleeft een druk paasweekend. De boot zat vrijdag en zaterdag vol en iedereen wil er even tussenuit om de gedachten even op nul te zetten.

Hiervoor moeten wel veel maatregelen worden getroffen, zo is er in de toeristische plaatsen extra wegbewijzering aangebracht en loopt er beveiliging door de straat. De horeca op het eiland doet er alles aan om toch nog iets uit het paasweekend te halen nu de terrassen dicht moeten blijven. Zo kan er eten en drinken ’to go’ worden besteld en ontstaat er toch een gezellige sfeer in de straat.

Algemeen directeur Iwan Groothuis van vakantiepark De Krim vertelt dat alles is volgeboekt en waar normaal veel Duitsers op het eiland zijn, zijn dit nu voornamelijk Nederlanders. Het grote verschil is dat de Duitsers vaak langer op het eiland blijven hangen en de Nederlanders na het paasweekend weer vertrekken.

Ondernemers hebben er alles aan gedaan de drukte zo veilig mogelijk te kunnen verwelkomen en een prachtige vakantie in eigen land is dan ook prima mogelijk met genoeg ruimte in de natuur en voldoende punten om eten en drinken af te halen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button