Den HelderUitgaan

Aankomst 64e editie Strand6Daagse op Huisduinen

Advertentie:

Huisduinen – Huisduiner Belang is weer klaar voor de intocht van de Strand6Daagse zaterdag 29 juli. De wandelaars worden van 11:00 tot 15:00 uur op het Dorpsplein van Huisduinen door vrienden en familie verwelkomd.

Dit jaar is de eindstreep weer bij de geplaatste Paal 0 op het Dorpsplein, maar ook de nieuw geplaatste Paal 0 in zee voor de kust van Huisduinen is een baken voor de eindstreep. Volgens de meeste deelnemers en de organisatie is de Strand6Daagse altijd weer een prachtige tocht. De voorspelling is dat het zonnig weer wordt met afwisselend regenbuien.

De Strand6Daagse is een avontuur voor alle deelnemers. Zij slapen in de kleine tentjes en staan ’s morgens en ’s avonds in de rij voor het ontbijt en de avondmaaltijd. ’s Avonds genieten de wandelaars op de kampeergelegenheden van de opgedane ervaringen tijdens het lopen. De tocht zal dit jaar weer worden afgesloten met een gezellig samenzijn met een hapje en drankje met de lopers en hun familieleden op het Dorpsplein van Huisduinen.

De 64e Strand6Daagse langs het strand van Hoek van Holland naar Den Helder wordt gelopen van maandag 24 juli tot en met zaterdag 29 juli 2023. Onderweg wordt er door de deelnemers uitsluitend in zelf meegenomen tentjes overnacht op diverse kampeerterreinen. Alle deelnemers krijgen bij de eindstreep het bekende flesje met zandstrand. Meer informatie over de Strand6Daagse is te vinden op de website.

Live uitzending
Regio Noordkop doet 29 juli van 11:00 tot 14:00 uur live radioverslag van de intocht in Huisduinen. Luisteren kan via 105.6Mhz (FM), regionoordkop.nl, de gratis Regio Noordkop App en via vrijwel alle digitale aanbieders van radio en tv.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button