Den Helder

Duurzame renovatie in de Beatrixstraat

Advertentie:

Den Helder – De renovatie van twee panden in de Helderse Beatrixstraat is bijna afgerond. Beatrixstraat nummer 7 en 9 bestaan uit zeven appartementen voor verhuur en twee commerciële ruimten. Beide gevels zijn grondig aangepakt.

Het rechtergedeelte, Beatrixstraat 9, is voorzien van een nieuwe gevel met diverse metselpatronen. Het linkergedeelte, Beatrixstraat 7, heeft nieuwe kozijnen en is voorzien van fris gevelstucwerk.

Bij de werkzaamheden zijn direct duurzaamheidsmaatregelen toegepast als gevel- en dakisolatie. De verwachting is dat de werkzaamheden eind mei klaar zijn. De leegstaande huurappartementen worden later dit jaar verhuurd. De commerciële plint is eigendom van Meester Vastgoed. Zij zorgt voor de invulling. Bekend is dat Flamingo Casino hier haar deuren gaat openen.

Het gebouw is ontworpen door het Helderse architectenbureau Kapitein, Jacobs, Kapitein en wordt gebouwd door Aannemingsbedrijf Dozy bv. Dit gebouw behoort samen met projecten als De Baron, De Kamerheer, De Zusters, Halte Bellevue en De Hofdame tot de vernieuwing van het stadshart.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button