Den HelderJeugd

Jeroen Nobel beantwoordt vragen van kinderen

Den Helder – Burgemeester Jeroen Nobel is woensdag 13 mei wederom te gast bij de LOS. Ook dit keer geeft hij weer antwoord op vragen van inwoners van Den Helder, maar dit keer speciaal op vragen van kinderen.

Hij is tussen 11.00 en 12.00 uur aanwezig in de radiostudio van de LOS. Ook een vraag voor de burgemeester? Stel die tijdens de uitzending via de telefoon (0223621202) of via Whatsapp (0629396035). Een vraag e-mailen kan ook, via nieuws@regionoordkop.nl. Per e-mail kunnen de vragen ook worden ingestuurd.

Luisteren naar de speciale uitzending op LOS radio kan via deze website, maar ook via de speciale gratis app van Regio Noordkop en natuurlijk ook via FM (105.6mhz) en alle digitale aanbieders.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button