Den HelderSport

Noordkop hervat training tafeltennis

Adverentie

Den Helder – Tafeltennisvereniging Noordkop heeft te horen gekregen dat ze van de gemeente toestemming hebben om buiten te trainen met de jeugd.

Premier Rutte liet onlangs weten dat sportclubs open mogen voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar. Zij mogen echter dan alleen buiten met elkaar sporten. Wel gelden er strenge voorwaarden. TTV Noordkop is blij dat dit weer kan, omdat dit goed is voor de gezondheid en het fijn is om trainers en vriendjes en vriendinnetjes weer te kunnen zien. Zij hopen dan ook dat de vervolgstap is dat over een tijdje ook binnen getafeltennist kan worden.

Vanaf woensdag 6 mei is het mogelijk buiten met elkaar te trainen. Ze beginnen met een keer per week trainen op woensdag; als dat goed gaat gaan ze na ongeveer twee weken ook op maandag trainen. De trainingstijden zijn van 15.00 tot 16.00 uur voor de pupillen en van 16:30 tot 17:30 voor de junioren. Er wordt verzameld bij de zaal van TTV Noordkop en ze lopen vanaf daar samen naar de buitenlocatie in de buurt, (veldje voor de scouting aan de C.G. Geusstraat 59). Er kan tijdens deze buitentrainingen niet echt getafeltennist worden, maar er kunnen wel veel fysieke en balgevoel oefeningen gedaan worden.

Alle trainingen moeten wel volgens de voorschriften van de gemeente Den Helder en de adviezen van RIVM en NOC*NSF.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button