Den HelderUitgaanVideo

Bezoekers blij met eerste kermis van Den Helder (video)

Den Helder – Positieve reacties van de eerste kermisbezoekers in Den Helder. Na een kermisschaarste door corona kon iedereen eindelijk weer als vanouds te kermis en daar maakten vele kermisgangers dan ook dankbaar gebruik van.

De Voorjaarskermis was eerder door corona afgeblazen, maar kan twee jaar na dato dan eindelijk plaatsvinden en daar is organisator René Duursma maar wat blij mee. “We wilden eigenlijk al twee jaar geleden van start, dat kon toen niet doorgaan vanwege corona, vorig jaar werd het afgelast om dezelfde reden. Nu gelukkig wel en als ik het zo bekijk kunnen we wel van een schot in de roos spreken”, vertelt de kermisorganisator.

Bezoekers zijn ook erg te spreken over de kermis. “Hij is misschien wat kleiner dan we gewend zijn, maar het is daardoor hartstikke gezellig. Leuk om die blije kinderen weer te zien!”

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button