Hollands Kroon

Stichting TuTu, want later is nu

Advertentie:

Den Oever – Wie langs Den Oever rijdt ziet Evert Muis en dochtertje Logan in een tutu op het grote scherm van Display Media Hollands Kroon (DMHK). Dit is een match tussen Alexander de Groote en Tino Kerdijk. Zij maakten deze match op de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Alexander was daar de voorzitter van de rekenkamer, uit hoofde van Adviesgroep Wieringen en hij bood namens DMHK ruimte aan op het beeldscherm bij Den Oever. Tino was deelnemer met zijn bedrijf Druktemaker en maakte deze match uit hoofde van zijn persoonlijke betrokkenheid als bestuurslid van Stichting Tutu.

Stichting TuTu is de grote wens van Evert Muis. De man die viral ging in een tutu met zijn dochter op zijn arm. Maar ook de man, Evert Muis, die leed aan uitgezaaide melanoomkanker en wist dat hij niet meer lang te leven had. Evert had nog één grote wens. Het oprichten van een stichting speciaal bedoeld voor terminaal zieke ouders, die voor hun kinderen blijvende herinneringen willen maken. Met zijn laatste energie richtte Muis de Stichting TuTu op. Helaas is Evert op 16 april overleden. Maar het vuur dat hij heeft ontstoken blijft branden in Stichting TuTu.

Voor verder informatie over deze stichting zie de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button