Sport

HCSC blijft in race voor behoud

Advertentie:

Den Helder – De veldvoetballers van HCSC versloegen zaterdag ADO ‘2-0 met 1-0. Door deze winst neemt het team van trainer Michel Kakisina meer afstand van de twee staartploegen.

HCSC werkte hard om tot de volle winst te komen. Drie minuten voor de pauze kon Cross Tomasouw zijn goede spel bekronen met een treffer. In de tweede helft bleef het team van Kakisina hard werken om de kleine voorsprong vast te houden.

Door de overwinning is men concurrent IJmuiden tot op een punt genaderd. Beide teams moeten zaterdag 11 mei tegen elkaar uitkomen. Eerder dit seizoen verloor HCSC van deze tegenstander met 0-3. Het team moet in staat zijn om nu een goed resultaat te behalen. Ze lieten tegen ADO ’20 zien dat er voldoende strijdlust is om zich in de derde klasse te handhaven. De laatste twee competitieduels zijn later deze maand tegen Zandvoort en Stormvogels, respectievelijk thuis en uit.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button