Sport

Veerle geeft clinic bij JVC

Advertentie:

Julianadorp – Er was een bijzondere voetbal clinic bij JVC. AZ topspeelster Veerle van der Most gaf bij de club waar ze als jong talent begon een zeer boeiende training, met uitleg wat je wel en niet moet doen als voetbalster.

De twintigjarige Van der Most speelde in de jeugd van JVC, voordat ze op haar dertiende leeftijd in het talententeam van vv Alkmaar terecht kwam. Bij de Alkmaarders maakte zij op 17-jarige leeftijd in het seizoen 2021-2022 haar debuut in het betaald voetbal in de competitiewedstrijd tegen AFC Ajax 1–4 verlies. Tijdens die wedstrijd wist ze ook direct wist te scoren. Na twee seizoenen maakte van der Most de overstap naar het vrouwenelftal van AZ, waar zij een contract tekende tot medio 2025.

De meiden van JVC hebben vrijdagmiddag een super training gehad van Most, die nog altijd een bijzondere band met JVC heeft. Iedere voetbalster die ook een keer wil meetrainen met deze meiden, en tussen de 11 en 15 jaar, is van harte welkom.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button